Transport aerian

Compania de logistică Gamma Logistics asigură transport aerian internațional de mărfuri. Experiența acumulată permite echipei noastre să organizeze transportul de marfuri de orice complexitate pe distanțele cele mai lungi, cu respectarea regulilor internaționale și siguranța garantată a încărcăturii în timpul transportului.

Pe baza rețelei noastre solide, fiabile și a vastei noastre experiențe în transportul aerian de mărfuri, putem satisface chiar și cele mai înalte așteptări ale clienților.

Oferim soluții complete de transport aerian

Portofoliu de servicii include:

  • Transport aerian de mărfuri cu linii aeriene regulate
  • Transport aerian international de mărfuri cu chartere complete și parțiale
  • Transport ușă la ușă
  • Expedieri expres
  • Transport aerian de mărfuri periculoase
  • Servicii de ambalare
  • Servicii de broker vamal
  • Asigurarea mărfurilor

Transportul aerian internațional de marfuri este un proces în care include: pregătirea încărcăturii pentru expediere, cântărirea, ambalarea, etichetarea, completarea încărcăturii în grup, pregătirea documentației de însoțire pentru vămuirea mărfii, încărcarea și descărcarea și, direct, livrarea mărfii - transportul aerian.

De notat că serviciile de transport aerian de marfuri sunt potrivite pentru livrarea de mărfuri de orice categorie, inclusiv mărfuri periculoase, voluminoase, perisabile, precum și marfă standard, incidentală și de grup.

Costul transportului aerian de mărfuri depinde de complexitatea livrării, caracteristicile mărfii și gama de livrare aeriană. Prețul livrării aeriene depinde de: tipul de marfă pe care trebuie să o livrați. Poate fi marfă supradimensionată, grea sau standard, periculoasă, perisabilă sau marfă de valoare mică. În fiecare caz, se respectă condiții speciale de logistica marfurilor, încărcare și descărcare corespunzătoare și măsuri de siguranță în zbor. Costul final va depinde de acest lucru.

Transportul aerian internațional este necesar să se desfășoare conform unor reguli.

· Compania de transport aerian acceptă logistica marfurilor într-un avion de pasageri sau de marfă numai dacă există o factură de marfă executată corespunzător și documentele de transport anexate.

· Dimensiunile încărcăturii ar trebui să permită încărcarea, descărcarea, plasarea și fixarea în compartimentele bagajelor-aeronave.

· Greutatea, volumul și dimensiunile încărcăturii nu trebuie să depășească limitele stabilite.

· În plus, firma de transport aerian obligă să respecte dimensiunile și masa maximă admise, în funcție de modelul aeronavei.

Gamma Logistics oferă transport aerian în toate direcțiile dinspre / către țările CSI și Europa. În cadrul companiei noastre, marfa dvs. va fi livrată la timp și eficient, la un cost adecvat.

Un angajat competent va răspunde prompt la solicitarea dvs. prin tel: +373 22 803 006

 

Your message was successfully sent.