Ne plac provocările

Dezvoltăm soluții de logistică individuale prin abordare logică.

CINE SUNTEM NOI

Misiunea și Viziunea noastră

Gamma Logistics este o companie de dimensiuni medii, cu competență internațională.
Din 2003.

Furnizor de servicii complete de logistică cu o rețea de parteneriat global. Specialist în soluții complexe de logistică pentru bunuri generale, bunuri de uz casnic, transporturi sensibile la timp și temperatură, mărfuri valoroase, mărfuri periculoase și materiale radioactive.

Mai multe despre noi

 

Firma noastră de transport internațional operează din 2003.

De atunci, am lucrat cu succes și am reunit specialiști de înaltă calificare, cu experiență vastă în domenii precum: logistica marfurilor, transport internațional, vămuire, logistică de marfă și multe altele.

Scopul nostru este de a deveni cea mai bună companie de logistică de dimensiuni medii, cu cei mai competenți și prietenoși angajați. Furnizor de servicii complete de logistică cu o rețea de parteneriat global. Specialist în soluții complexe de logistică pentru bunuri generale, bunuri de uz casnic, transporturi sensibile la timp și temperatură, mărfuri valoroase, mărfuri periculoase și materiale radioactive.

Prin urmare, trăim zilnic și lucrăm pe baza unor valori puternice ale pieței. Aceasta este ceea ce ne caracterizează în raport cu clienții, partenerii și angajații noștri (potențiali); și ne diferențiază clar de concurenții noștri!

Gamma Logistics, o firma de transport internațional de marfă, oferă servicii de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri pentru clienții noștri.

Ne străduim să fim utili fiecărui client, reunim profesioniști și specialiști de înaltă calificare, ținem permanent la curent și îmbunătățim serviciile.

Analizăm întotdeauna toate dorințele și sugestiile partenerilor și clienților noștri, lucrăm la greșelile făcute, pe care le excludem în viitor. Personalul nostru este în continuă îmbunătățire și perfecționare profesională.

Încredințând specialiștilor Gamma Logistics activități de comerț exterior, nu va trebui să extindeți personalul companiei dvs. pentru a coordona activitatea diferiților transportatori, brokeri vamali, legiști, urmări numeroasele diferențe și nuanțe ale legislației vamale, monitorizați cele mai recente modificări ale cadrului de reglementare și vă apărați interesele în a permite. autorități - toate aceste probleme vor fi preluate de firma noastră de logistica. Ne iubim afacerea și prețuim fiecare client!

De ce să lucrezi cu Gamma Logistics?

● Firma noastră de transport este un control total al calității și al termenelor, un raport complet către clienții noștri.

● Oferim informații complete, transparente și fiabile în fiecare etapă a implementării activității economice străine.

● Recunoștința muncii noastre este că cooperarea noastră devine permanentă și nu o singura dată. Și suntem încântați că suntem recomandați prietenilor și partenerilor.

● Și cel mai important: firma noastră de logistica oferă servicii cu o garanție a calității înalte a serviciilor furnizate. Logistica mărfurilor și perfectarea documentelor cu noi va reduce semnificativ costurile.

Gamma Logistics oferă servicii de transport în toate direcțiile dinspre / către țările CSI și Europa. În cadrul companiei noastre, marfa dvs. va fi livrată la timp și eficient, la un cost adecvat.

Un angajat competent va răspunde prompt la solicitarea dvs. prin tel: +373 22 803 006 / office@gammalogistics.eu

 

Your message was successfully sent.