Servicii

Gamma Logistics are un portofoliu larg de servicii de logistică.

Oferim servicii de logistica internațional de mărfuri din / către Moldova.

Oferim soluții orientate către clienți pentru o gamă largă de industrii. Succesul nostru se bazează pe mai mult de 17 ani de experiență și o abordare profesională.

Servicii de logistica ale companiei Gamma Logistics:

De ce să alegi Gamma Logistics ca partener?

1. Experiență vasta

Serviciile de transport companiei Gamma Logistics sunt realizate de mai bine de 17 ani. În acest timp, compania noastră a studiat specificul diferitelor industrii și domenii de activitate, prin urmare, fiecare client primește o soluție dovedită și eficientă la o problemă specifică.

2. Geografie extinsa

Gamma Logistics are o rețea de parteneri extinsă și fiabilă în Europa, CSI și Asia. Logistica marfurilor internaționala obligă angajații noștri să rămână mereu în legătură cu clientul, indiferent de locația acestuia, de limba pe care o vorbește și de fusul orar.

3. Transport de orice tip de marfă

Experții noștri organizează servicii de transport pentru logistica mărfurilor de orice complexitate pentru mărfuri de orice dimensiune. Compania noastră oferă servicii de logistica si distribuția mărfurilor în întreaga lume, chiar și de asemenea complexități precum: materiale radioactive și mărfuri supradimensionate.

4. Fiabilitate

Serviciile de transport către / din Moldova cu Gamma Logistics se realizează exclusiv cu furnizori verificați. Partenerii noștri cooperează cu noi pe baza contractelor pe termen lung, ceea ce garantează stabilitatea și calitatea cooperării indiferent de situația pieței. Partenerii noștri de transport au toate licențele și permisele necesare, contracte de asigurare de răspundere civilă.

Costul serviciilor de logistica Gamma Logistics

 

Prețurile pentru serviciile de transport depind direct de complexitatea livrării, caracteristicile mărfii și distanta de livrare. Poate fi marfă supradimensionată, grea sau standard, periculoasă, fragila sau de valoare. În fiecare caz, sunt respectate condiții speciale de transport, încărcare și descărcare corespunzătoare și măsuri de siguranță. Costul final de transport va depinde de acest lucru.

Serviciile de transport de marfă sunt furnizate de Gamma Logistics în toate direcțiile dinspre / către țările CSI și Europa. Cu compania noastră, logistica si distribuția mărfurilor - este livrat la timp, eficient și la un cost adecvat.

Un angajat competent va răspunde prompt la solicitarea dvs. prin tel: +373 22 803 006

Your message was successfully sent.